مقالات تخصصی, مقالات عمومی

UPS دوربین مداربسته چیست؟

UPS دوربین مداربسته چیست؟

 

یکی از علل نصب دوربین مداربسته، ارائه و ذخیره ی تصاویر محیط به صورت بی وقفه و شبانه روزی است تا کاربران در زمان هایی که در امکان مورد نظر خود حضور ندارند، بتوانند با اطمینان کامل تصاویر را بر روی گوشی تلفن همراه یا بازپخش دستگاه ذخیره ساز ببینند، سیستم مداربسته برای عملکرد مناسب، نیازمند یک تغذیه استاندارد است، بارها شاهد این بوده ایم که سارقان برق محیط را قطع کنند و مانع ذخیره تصاویر شده اند، در این شرایط، استفاده از UPS دوربین مداربسته، توصیه می گردد تا بتواند تغذیه مناسب دوربین مداربسته و سایر تجهیزات را فراهم آورد تا در صورت قطع برق به هر دلیلی، سیستم مداربسته بتواند به کار خود ادامه دهد و تصاویر مناسب را ذخیره کنند.

 

UPS ( یو پی اس ) چیست ؟

در حالت کلی، UPS  از عبارت لاتین Uninterruptible power supply گرفته شده است و دستگاهی است که بدون وقفه به عنوان منبع تغذیه دوربین های مداربسته (یا سایر لوازم الکترونیکی) استفاده می شود. اهمیت این دستگاه ها در پروژه های بزرگ امنیتی، ساختمان های بزرگ و مهم و سامانه های نظارتی ویژه، بسیار قابل توجه می باشد.

ثبات ایجاد شده در تامین برق از طریق UPS دوربین مداربسته می تواند در اغلب سامانه های نظارتی به صورت ویژه ای موثر باشد. این ثبات الکتریکی با استفاده از باتری های به کار رفته در ساختار UPS تامین می گردد. در واقع تا هنگامی که جریان برق شهری وجود دارد سامانه UPS با استفاده از این جریان دوربین های مداربسته و دستگاه ذخیره ساز را تغذیه می نماید اما در صورت قطع جریان برق، باتری هایی که در حضور جریان برق شارژ شده و آماده هستند و وظیفه تامین برق سامانه را بر عهده خواهند داشتند.

 

UPS دوربین مداربسته چیست؟

عملکرد UPS دوربین مداربسته

قابل ذکر می باشد که ولتاژ از UPS دوربین مداربسته به صورت 12 یا 220 ولت می باشد که توسط باتری ها تامین شده و در اختیار دوربین های مداربسته و دستگاه ذخیره ساز قرار می گیرد، تغذیه مورد نیاز در اغلب دوربین ها 12 ولت است. این باتری ها اغلب به صورت باتری های خشک یا اسیدی می باشند و با استفاده از جریان برق شهری شارژ می شوند، هرچند که خروجی ولتاژ 12 ولت نیز می تواند پاسخگوی اغلب نیازها در عین صرف کمترین هزینه باشد، لیکن بسیاری از برندهای معتبر با ارائه UPS های 220 ولت می توانند شرایط ویژه را در اختیار کاربران قرار دهند. علاوه بر آن، توان آمپری UPS ها نیز بر اساس قیمت و کاربری آن ها باهم تفاوت دارند.

توجه داشته باشید که وجود افت جریان در برق رسانی دوربین های مداربسته می تواند سبب بروز اختلال در تصاویر و اصطلاحاً نویز (Noise) در آن ها شود. بنابراین علاوه بر تامین جریان برق در هنگامی که دسترسی به جریان برق شهری نیست، در صورت بروز نوسانات الکتریکی وجود یک تثبیت کننده جریان برق می تواند بسیار کارساز باشد.

انواع UPS دوربین مداربسته

انواع دستگاه های UPS دوربین مداربسته عبارتند از:

  • UPS های آنلاین
  • UPS های آفلاین

تفاوت این دو نوع در تثبیت یا عدم تثیبت جریان برق شهری می باشد. در حالت آفلاین (Offline) برق ورودی شهری مستقیماً به دوربین های مداربسته انتقال داده می شود. در حالیکه UPS های آنلاین برق خروجی خود را از طریق اینورتر (Invertor) تامین می نمایند و بنابراین همیشه یک جریان ثابت برق به دوربین های مداربسته و دستگاه ضبط ویدئویی انتقال داده می شود. هرچند که در برخی از مدل های UPS آفلاین سامانه های استبلایزر (stabilizer) تعبیه می گردد، اما در حالت کلی برای پروژه های نظارتی حساس استفاده از UPS های آنلاین بهتر می باشد.

  • UPS های آنلاین( online ) :

در این سری، در صورت قطع برق، باطری به عنوان جایگزینی برای منابع تغذیه وسایل الکتریکی ما ( دوربین ها، رکوردر ها و یا هر وسیله ی دیگر) می باشد. در زمان اختلال برق، هیچ تأخیر زمانی وجود ندارد و به عنوان منبع اصلی برق عمل می‌کند. زمان قطع برق، یو پی اس به تولید برق ادامه می‌دهد اما دیگر نمی‌تواند شارژ شود.

  • UPS های آفلاین(standby یا Offline) :

در این سری، برق شهری به صورت مستقیم به مصرف کننده ها متصل می باشد (تبدیل ولتاژ توسط UPS انجام می شود) که در صورت قطع برق و یا وجود اشکال در برق شهر و نرسیدن تغذیه مناسب به مصرف کننده ها، UPS فعال می شود، ولتاژ در این دستگاه به صورت شبه سینوسی است. در زمان اختلال برق، تأخیر زمانی کوتاهی تا وصل شدن باتری داخلی وجود دارد. هر چند که این تأخیر باید تا حدی کوتاه باشد که از Shutdown یا خاموشی مصرف کننده جلوگیری کند.

  • UPS های تعامل بین خطوط (Line interactive) :

این سری محصولات، دارای ترانسفورماتور می باشد که با کوچکترین افت ولتاژ باتری به عنوان منبع تغذیه قرار نگیرد و تنها در صورتی که ولتاژ از حد از پیش تعیین شده کمتر باشد، ترانسفورماتور را فعال می کند و باتری به عنوان منبع تغذیه اصلی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

UPS دوربین مداربسته

در ادامه، برخی از مزایای UPS دوربین مداربسته به اختصار شرح داده خواهد شد.

مزایای UPS در دوربین مداربسته

  • قابلیت پشتیبانی از باتری هایی با ظرفیت مشخص تامین برق دوربین مداربسته
  • برخی از انواع USP دوربین مداربسته، علاوه بر باتری داخلی، از باتری خارجی نیز پشتیبانی می کنند.
  • تامین برق دوربین های مداربسته در صورت قطع جریان برق شهری تا چندین ساعت (اغلب تا 4 ساعت)، در این حالت مدت زمان تامین برق، بستگی به ظرفیت باتری UPS دوربین مداربسته، تعداد دوربین ها و دستگاه ذخیره ساز، توان و تغذیه مورد نیاز دوربین ها و دستگاه ذخیره ساز، تعداد اردهای سیستم مداربسته و …دارد.
  • حذف اختلالات ناشی از نوسانات جریان برق
  • افزایش طول عمر دستگاه های ضبط ویدئویی دیجیتال و دوربین های مداربسته با تثبیت جریان برق
  • قابلیت کنترل و نمایش اتصال یا عدم اتصال دوربین های مداربسته
  • قابلیت راه اندازی حتی در صورت عدم وجود جریان برق شهری
  • حفاظت از سامانه های دوربین مداربسته در قبال تغییرات ولتاژ
  • برخی از انواع UPS دوربین مداربسته دارای استابلایزر داخلی، می باشد.
  • قابلیت اتصال موازی چندین دستگاه به یک باتری خارجی
  • دارای تثبیت کننده ولتاژ  (Automatic Voltage Regulator)
  • دارای سایز و حجم ظاهری متفاوت بر اساس سلیقه و نیاز کاربران
  • دارای استحکام
  • قابلیت ارائه عملکرد مناسب در شرایط دمایی و آب و هوایی ویژه و دشوار
  • قابلیت سنجش عملکرد سیستم های داخلی دستگاه بر اساس معیارهای MTBF و MTTR

UPS دوربین مداربسته چیست؟

 

کلام آخر در خصوص UPS  دوربین مداربسته

در این مقاله اهمیت خرید UPS دوربین مداربسته را شرح دادیم، همانطور که می دانیم با پیشرفت تکنولوژی همواره استفاده ی مداوم و بیست و چهار ساعته، از وسایل الکترونیکی و امنیتی مورد اهمیت قرار می گیرد. چرا که در صورت قطع برق در کارخانجات، مراکز بهداشتی، تجاری و حتی منازل ممکن است خسارات جبران ناپذیری را ایجاد شوند. با توجه به همه گیر شدن استفاده از سیستم های حفاظتی، مسلما نیاز به سیستمی مطرح می شود که بتواند مانع قطع تغذیه این سری محصولات نظارت تصویری شود که در واقع UPS ها می توانند این نیاز را برطرف کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *