مقالات تخصصی

نحوه عملکرد ضبط در فضای ابری در دوربین مداربسته

فضای ابری در دوربین مداربسته

امروزه ضبط در فضای ابری در دوربین مدار بسته بسیار رایج بوده و تمام کسانی که قصد نصب دوربین امنیتی را دارند خواهان استفاده از این سرویس می‌باشند.

فضای ابری در دوربین مداربسته

ابتدا باید بدانید که مزایا و معایب این راهکار و پیامدهای مربوط به استفاده از این فناوری، مانند هزینه و کیفیت تصاویر، به دو شکل محلی و فضای ابری چیست؟

ضبط تصویر در فضای ابری در دوربین مداربسته چگونه کار می‌کند؟

این فرآیند بسیار ساده است. تصاویر تولید شده با دوربین مدار بسته، انکودر، DVR  یا NVR به یک سرور در اینترنت جهت ذخیره در آن ارسال می‌گردد.

فضای ابری در دوربین مداربسته

پس برای جلوگیری از مشکلاتی مانند سرقت دستگاه ضبط و یا برخی اتفاقات غیر منتظره برای تصاویر، می‌توان تصاویر را دوبار ضبط کرد.

در حالت ایده آل، همیشه باید تصاویر ضبط شده در بیش از یک مکان ذخیره کرد، به عبارت دیگر، یک نسخه از تصاویر را در ضبط کننده محلی ( DVR، NVR یا دوربین تحت شبکه) ذخیره نمایید، در حالی که نسخه دیگری از آن را در سروری که متصل به اینترنت (ابر) است نگه دارید.

گزینه‌های زیادی در بازار وجود دارد، برخی از شرکت‌ها تجهیزات خود مانند دوربین‌های تحت شبکه و DVR را ارائه می‌دهند تا کاربر بتواند آنها را در خانه یا دفتر خود نصب کرده و از ضبط شبانه روزی در فضای ابری بهره ببرد.

سرویس ضبط در فضای ابری در شرکت‌هایی نظیر  Angelcam در دسترس می‌باشد.

شما می‌توانید بهترین برنامه ضبط را برای خود انتخاب کنید. در قراردادها این امکان فراهم است که مدت دوره ضبط دوربین‌های خود را مشخص نمایید.

با توجه به تعداد دوربین‌های تحت شبکه و کیفیت ضبط، سرعت لینک اینترنت شما باید افزایش یابد تا به پهنای باند مورد نیاز برسد.

دوربین تحت شبکه با ضبط در فضای ابری

نمودار زیر، یک دوربین تحت شبکه را نشان می‌دهد که به یک روتر و کامپیوتر برای نظارت محلی (با استفاده از یک نرم افزار نظارت دوربین مدار بسته) متصل است.

برای ضبط دوربین به صورت محلی می‌توان از کارت حافظه استفاده کرد. به صورت همزمان، یک کپی از تصاویر به سرور ضبط اینترنتی (ابری) نیز ارسال می‌شود.

در این مدل، با توجه به استفاده از کارت حافظه در دوربین تحت شبکه، ممکن است دوره ضبط محدود (معمولا حدود 7 روز) باشد.

فضای ابری در دوربین مداربسته

همین مسئله در مورد سرور ضبط در فضای ابری نیز صدق می‌کند. طبق قرارداد امضا شده، بسته به نیاز مشتری، معمولا دوره ضبط به 7 تا 15 یا حتی 30 روز محدود می‌شود.

نکته: هنگام استفاده از کارت حافظه در دوربین تحت شبکه مراقب باشید. اطمینان حاصل کنید از کارتی استفاده می‌کنید که علاوه بر داشتن ظرفیت ضبط، دارای کیفیت خوب و سرعت خواندن/ نوشتن صحیح باشد.

دستگاه DVR  با ضبط در فضای ابری

ضبط کننده تصویر دیجیتال (DVR) برای ضبط تصاویر دوربین مدار بسته به صورت محلی استفاده می‌شود، اما می‌توانید تصاویر را نیز از طریق اینترنت برای ضبط از راه دور و مشاهده زنده ارسال کند.

DVR  در مقایسه با دوربین تحت شبکه، دارای زمان ضبط محلی بالاتری می‌باشد، زیرا برای ضبط تصاویر از هارد دیسک داخلی (HD)  استفاده می‌کند. هارد دیسک دارای ظرفیت بیشتری نسبت به کارت‌های حافظه معمولی است.

استفاده از DVR  برای ضبط تصاویر به صورت محلی در دوره 30 روزه رایج است، در حالی که طول دوره ضبط در فضای ابری نیز  30 روزه می‌باشد. اگر بودجه‌ای برای داشتن قابلیت ضبط اضافی تصاویر داشته باشید، انتخاب چنین پروژه‌ای ایده‌آل است.

فضای ابری در دوربین مداربسته

اما همیشه یک جزئیات مهم را به خاطر بسپارید: ضبط محلی تصاویر (در DVR) باید با کیفیت بالا باشد، در حالی که ضبط در فضای ابری با کاهش کیفیت تصویر همراه است، به دلیل نیاز به ارسال تمام ترافیک از طریق اینترنت، گاهی اوقات امکان ضبط تصاویر با رزولوشن بالا وجود دارد.

چقدر پهنای باند برای فضای ابری در دوربین مداربسته نیاز می‌باشد؟

سوال خوبی است، اما جواب آن به طراحی پروژه دوربین مدار بسته و تعداد و کیفیت دوربین‌های امنیتی استفاده شده بستگی دارد.

فضای ابری در دوربین مداربسته

ابتدا می‌توانید از Kbps 256 در هر دوربین برای ضبط در فضای ابری استفاده کنید، فرقی هم ندارد که آیا شما یک دوربین تحت شبکه را به طور مستقیم به روتر خود متصل کرده‌اید یا از DVR  با برخی از دوربین‌های آنالوگ متصل به آن استفاده کنید.

در هر صورت این امکان وجود دارد که با توجه به سرعت لینک اینترنتی خود، دستگاه را در مورد استفاده از پهنای باند تنظیم کنید.

به عنوان مثال، یک DVR  4 کاناله که از Kbps 256 در هر دوربین استفاده می‌کند را در نظر بگیرید، در کل 1024 کیلوبایت بر ثانیه (Kbps  1) لازم می‌شود.

آیا ضبط تصاویری با رزولوشن بالا در سرور ابری امکان پذیر است؟

بله، در صورت داشتن سرعت اینترنت لازم، می‌توانید تصاویر با رزولوشن بالا را ارسال کنید تا در اینترنت ضبط گردد.

فضای ابری در دوربین مداربسته

پروژه شما به یک لینک اینترنتی با آپلود سریع (آپلود اینترنت) نیاز خواهد داشت و برای خدمات ذخیره‌سازی ابری نیز باید هزینه بیشتری پرداخت کرد، زیرا هرچه کیفیت تصویر بالاتر باشد، فضای بیشتری مورد نیاز است.

هزینه ضبط تصاویر فضای ابری در دوربین مداربسته چقدر است؟

هزینه کلی پروژه دوربین مدار بسته با ضبط در فضای ابری، کاملا به قرارداد ضبط در فضای ابری و همچنین لینک اینترنت و هزینه‌های نصب دوربین‌های دیجیتال یا دستگاه‌های DVR بستگی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *